Omleta cu zucchini

de Maria68 in Mancare copii, 14 Oct 2012 | 5345 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 zucchini fraged
  • 1 morcov mic
  • 4 oua
  • 4 linguri smantana
  • 2 linguri cascaval ras
  • 1 lingura unt
  • patrunjel verde pentru decor
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu zucchini:

Dovlecelul se spala, se taie felii subtiri si se caleste usor in unt. Scoatem feliile de dovlecei deoparte, iar in locul lor calim feliile subtiri de morcov pana se inmoaie, dupa care le scoatem din tigaie.
Asezam feliile de dovlecel si de morcovi intr-o forma termorezistenta unsa generos cu unt. Separat, batem ouale cu smantana, cascavalul ras, sare si piper, dupa gust. Turnam amestecul peste feliile de legume sotate.Introducem forma in cuptorul bine incins cca. 15 minute, la foc mare, pana se incheaga si capata aspect de omleta. 

Se serveste calda , decorata cu frunze de patrunjel.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu zucchini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

- Andreea - 1

27.10.2012, 18:02

ce ti-e cu termenii astia...biata limba romana...pacat ca trebuie sa ne familiarizam cu termeni care nu ne sint la indemina...

andreea_angelo 1

17.11.2012, 12:31

eu cred ca TWILIGHT sau cum o chemao pe aceasta ''doamna''este putin cam invidioasa pt ca tia iesit reteta foarte bine,chiar am sa o trec la favorite!!BRAVO!!

- Andreea - 1

12.12.2012, 22:41

... hai Andreea ca nu o fi invidie pe o omleta ...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lapte acru de vacă