Omletă cu telemea de capră şi şuncă de pui

de DinDragostePentruGatit in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2012 | 3289 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă;
  • 2 lg lapte;
  • 1 lgţ smântână;
  • un cubuleţ telemea de capră;
  • 1 felie şuncă de pui;
  • 1/4 ardei roşu sau gogoşar;
  • 1 vârf lgţ oregano;
  • 1 vârf lgţ busuioc;
  • 1 vârf lgţ parmezan ras (opţional);
  • foarte puţin unt, pentru uns tigaia;
  • sare (depinde cât de sărată e brânza);
  • piper.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omletă cu telemea de capră şi şuncă de pui:

Obişnuiesc să spăl ouăle înainte de a le găti.

Se bat ouăle, se adaugă laptele, smântâna, telemeaua tăiată mărunt, condimentele (oregano, busuioc, sare - dacă e necesar, piper). 

Se încinge tigaia, se unge cu unt.

Se toarnă ouăle în tigaie, se ţin la foc mic până când s-au "închegat", se adaugă şunca de pui deasupra, se întoarce omleta ca şi clătita. 

Se ornează farfuria după placul şi imaginaţia fiecăruia, se presară totul cu puţin parmezan (opţional).

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă cu telemea de capră şi şuncă de pui" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cascaval,salam si rosii