Omleta cu piept de pui, rosii si Ceva Fin Delaco

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2013 | 3279 vizualizari

 

O omleta gustoasa facuta pentru mine si Denisa!

 

INGREDIENTE

  • jumatate de piept de pui
  • 2 rosii
  • 3 oua
  • 50 ml lapte
  • sare
  • Ceva fin Delaco
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu piept de pui, rosii si Ceva Fin Delaco:

Pieptul de pui se taie cubulete.

Ouale se bat cu sare si lapte. Pieptul de pui se amesteca cu ouale.

Tigaia se unge cu ulei , se lasa la incins si se toarna oul cu carnea.

Se taie rosiile rondele si se pun in tigaie.Se pune capac si se lasa sa se coaca.

La final se adauga Ceva fin si patrunjel.

TIPS-URI

1

Se poate pune si ardei rosu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu piept de pui, rosii si Ceva Fin Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Langosi unguresti