Omleta cu marar - Micul meu dejun

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2012 | 4321 vizualizari

 

am primit marar verde de acasa si musai trebuia sa incerc o omleta...ador mararul, in combinatie cu ou si branza...

 

INGREDIENTE

  • un ou
  • 3 felii de salam
  • 2 feliute de sunculita
  • o lg de branza( eu am avut crema de branza ) de orice fel
  • cateva frunze de marar verde
  • sare, piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu marar - Micul meu dejun:

Sunculita se prajeste in putin ulei, nu foarte tare, cat sa se rumenesasca putin. Oul se bate bine, se adauga sare, piper, lingura de branza. Se omogenizeaza bine, apoi se pune mararul tocat marunt. Se toarna omleta peste sunculita in tigaie, se pun deasupra feliile de salam si se pune capac. Se lasa la foc mic, pana se incheaga, apoi se ia capacul si cu ajutorul unei farfurii o rasturnam pe partea cealalta. Punem capacul la loc si mai lasam un minut, apoi o rasturnam frumos pe farfurie si servim cu rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu marar - Micul meu dejun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv (altfel)