Omleta cu malai

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2013 | 8317 vizualizari

 

Acum ceva vreme, vreo 2 ani, am gasit acesta reteta pe blog-ul "LeBlogPiquant". A fost asa de buna omleta, incat am facut-o din nou :)

 

INGREDIENTE

  • - 1 lingura de malai;
  • - 3 oua;
  • - cascaval (cat va place);
  • - ceapa verde (eu am pus cam 3 fire)
  • - putin ulei
  • - sare dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu malai:

Se pune putin ulei pe fundul unei tigai si se lasa la incins. Se imprastie uniform malaiul pe toata suprafata tigaii si se lasa pana face bolboci.  

Cele 3 oua se bat cu putina sare, se toarna in tigaie, se acopera cu un capa si se lasa 2-3 minute, la foc potrivit ca sa nu se arda.  

Intre timp, radem cascavalul si tocam bucatele mici ceapa verde.  

Punem cascavalul si ceapa tocata pe 1/2 din suprafata omletei, aceasta fiind inca pe foc, pliem si o scoatem pe o farfurie.  

Ornam dupa bunul plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu malai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Galette cu ciuperci si cascaval in sos de smantana