Omleta cu malai

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2013 | 8274 vizualizari

 

Acum ceva vreme, vreo 2 ani, am gasit acesta reteta pe blog-ul "LeBlogPiquant". A fost asa de buna omleta, incat am facut-o din nou :)

 

INGREDIENTE

  • - 1 lingura de malai;
  • - 3 oua;
  • - cascaval (cat va place);
  • - ceapa verde (eu am pus cam 3 fire)
  • - putin ulei
  • - sare dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu malai:

Se pune putin ulei pe fundul unei tigai si se lasa la incins. Se imprastie uniform malaiul pe toata suprafata tigaii si se lasa pana face bolboci.  

Cele 3 oua se bat cu putina sare, se toarna in tigaie, se acopera cu un capa si se lasa 2-3 minute, la foc potrivit ca sa nu se arda.  

Intre timp, radem cascavalul si tocam bucatele mici ceapa verde.  

Punem cascavalul si ceapa tocata pe 1/2 din suprafata omletei, aceasta fiind inca pe foc, pliem si o scoatem pe o farfurie.  

Ornam dupa bunul plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu malai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mena29 1

06.03.2013, 18:32

aurychy 1

07.03.2013, 13:53

Fffffff buna,abia am terminat de mancat

Patricia Iordache 1

07.03.2013, 14:52

Cat ma bucur ca ai incercat!!Sa-ti fie de bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi gratinati cu oua, carnati si cascaval