Omleta cu legume la cuptor

de adnia in Aperitive / Garnituri, 21 Sep 2013 | 5221 vizualizari

 

Pentru un mic dejun mai de rasfat am preparat aceasta omleta delicioasa...si pentru ca am eliminat metodele de gatit prin prajire aproape integral, omleta mea se face perfect la cuptor! Si, intre noi fiind vorba...iese si mult mai frumoasa, niciodata n-am reusit sa-i pastrez forma, atunci cand o pregateam rapid, pe aragaz. Acum sunt mandra ca am gasit si eu solutia perfecta: si frumoasa, si dietetica:)

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 2 oua
  • 1 rosie proaspata
  • 2 ciupercute champignon proaspete
  • 1 ardei gras verde mic
  • 2-3 fire busuioc proaspat
  • sare, piper alb, dupa gust
  • 1 lingurita ulei de masline presat la rece
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu legume la cuptor:

 

Mod de preparare:
Se bat ouale cu furculita, dupa care se adauga legumele taiate cubulete (dupa ce in prealabil au fost spalate si curatate bine d seminte si impuritati), busuiocul maruntit, se potriveste de sare si piper si se omogenizeaza bine. se toarna intr-o tava de jena uns cu ulei si se introduce in cuptorul preincalzit. Se coace la foc potrivit pana se rumeneste usor.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec cu legume