Omleta cu dovlecel

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2010 | 3689 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua mici
  • 1 dovlecel
  • 150 gr motardela
  • sare,
  • piper
  • marar (optional)  
  • parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecel:

Se bat ouale bine cu sare si piper.Dovlecelul se taie rondele si se prajeste in ulei, dupa care se scoate pe un prosop de hartie. Intr-o tigaie se pune jumate din cantitatea de oua , motardela taiata cubulete si dovlecelul, se pune capacul pe tigai si se lasa la foc mic , apoi se ontoarce pe partea cealanta cu ajutorul unei spatule.La fel se procedeaza cu cealanta cantitate de oua.Se serveste cu parmezan ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ciuperci