Omleta cu dovlecel

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2013 | 2905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru o portie:
  • 1 ou
  • 1 lingura lapte
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 dovlecel
  • sare,piper
  • parmesan
  • optional oua de prepelita
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecel:

Taiem ceapa julien si o calim intr-un strop de ulei.  Mixam oul cu laptele,sare si piper. Adaugam ceapa calita si dovlecelul dat pe razatoare. Se toarna compozitia intr-o forma de silicon. Se presara parmesan si optional puteti adauga oua de prepelita deasupra. Se da la cuptor pentru cca 20 de minute. Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frittata cu spanac si cartofi