Varianta mai putin calorica, sa zicem asa :), a simplei omlete de dimineata. Avantajul e ca e mult mai usoara, nu are ulei si poate fi consumata si a doua zi. In plus, putem pune in ea cam ce gasim prin frigider si prin camara.
Am taiat ciupercile felii mai mari, le-am pus la calit intr-o lingurita de unt, le-am sarat si piperat si le-am lasat la calit pana a scazut tot lichidul pe care si-l lasasera,
Branza am dat-o pe razatoarea cu ochiuri mari, cascavalul razatoarea cu ochiuri mici, am separat galbenusurile de albusuri, galbenusurile le-am amestecat cu smantana lichida. Am adaugat ciupercile calite, apoi porumbul, branza rasa, cateva linguri din cascavalul ras, si apoi mararul tocat marunt. Albusurile le-am batut spuma cu un praf de sare si le-am adaugat incet compozitiei de galbenusuri, am uns o tava de tarta cu unt si am tapetat-o cu pesmet, am turnat compozitia in ea, iar deasupra am presarat cascavalul ras. Am dat la cuptorul incins pentru 25 de minute.