Omleta cu ciuperci si leurda

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 23 Mar 2013 | 4895 vizualizari

 

Un mic dejun sanatos si rapid pt cei mici, cit si pt cei mari...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • o lingura ulei de masline
  • o felie bacon
  • un fir ceapa verde
  • 4-5 ciupercute champinion
  • o legatuta mica de leurda
  • o felie de brinza feta
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ciuperci si leurda:

Taiem felia de bacon in bucatele si o punem pt un minut intr-o tigaie cu o lingura ulei de masline. Adaugam ceapa verde taiata feliute, lasam inca un minut, adaugam ciupercile taiate feliute si lasam 2 minute la foc iute cu capacul pus. Ouale le batem cu un praf de sare, adaugam brinza feta peste oua pe care o zdrobim cu furculita. In tigaie adaugam leurda taiata fasii mai mari, amestecam putin si punem ouale cu briza. Presaram putin piper proaspat macinat peste compozitia din tigaie, dam focul la mic, punem capac peste tigaie si lasam 3-4 minute pina ce ouale s-au umflat.

Serviti cu legume de sezon, noi am mincat cu ridichi.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ciuperci si leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frittata cu ciuperci