Omleta cu ceapa verde

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2011 | 5621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 1 lingura smantana,
  • 1 felie cascaval,
  • 1 lingura branza sarata – rasa,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 1 ceapa verde – folosim si o parte din frunze,
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ceapa verde:

Calim cateva secunde ceapa in ulei incins, pana devine sticloasa. Batem ouale cu o lingura de smantana, sare, piper, apoi adaugam 1 felie de cascaval taiata cubulete mici si branza rasa. Amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Turnam ouale batute peste ceapa, amestecam rapid astfel incat sa avem verdeata cat mai uniform in omleta. Prajim omleta pe ambele parti.
O servim fierbinte.

Pofta buna va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu dovlecei si branza