Omleta cu ceapa verde

de lilik in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2011 | 3517 vizualizari

 

este simpla si tare gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 2-3 legaturi de ceapa verde(chiar 4 depinde cat sunt de mari)
  • patrunjel verde
  • 4-5 linguri parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ceapa verde:

Tocam ceapa marunt si o punem intr-o tigaie cu putin ulei pe foc mic sa se inmoaie bine.amestecam din cand in cand si cand este aproape gata pregatim ouale.

Batem ouale cu sare,piper,adaugam parmezanul ras si patrunjelul tocat marunt,apoi punem peste ceapa in tigaie.

Cu o lingura de lemn amestecam ceapa cu ouale apoi lasam la foc potrivit(chiar mic)pana se rumeneste pe o parte,dupa care intoarcem si pe cealalta.

Cand e gata o taiem felii ca pe pizza si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu lebar de casa