Omleta cu ceapa, ciuperci si mozzarella

de kamy in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2011 | 4861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 300 gr.ciuperci champignon proapete,mici
  • 1 ceapa rosie(3-4 cepe verzi-eu nu am avut)
  • 4 felii mozarella
  • sare,piper
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ceapa, ciuperci si mozzarella:

Se calesc bine ciupercile intregi in putin ulei si dupa ce-si lasa apa,se pune capacul si se lasa sa fiarba.Cand sunt facute si scade toata apa se pune ceapa taiata pestisori si se calesc bine impreuna.Se pune sare dupa care se adauga ouale batute bine,in care am pus piper si marar.Se pune capacul si se lasa omleta sa se coaca la foc mic.Avem grija sa nu se arda.Cand e facuta in partea de jos,se transfera omleta cu grija pe o farfurie,se pune tigaia deasupra partii mai putin facute si se rastoarna.Se mai lasa pe foc putin pana-i gata,se pune pe farfurie,se pun pe jumatate feliile de mozarella si se pliaza in doua.

Se serveste cu salata de care doriti.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ceapa, ciuperci si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu rosii si prosciutto crudo