Omleta cu ceapa, ciuperci si mozzarella

de kamy in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2011 | 4462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 300 gr.ciuperci champignon proapete,mici
  • 1 ceapa rosie(3-4 cepe verzi-eu nu am avut)
  • 4 felii mozarella
  • sare,piper
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ceapa, ciuperci si mozzarella:

Se calesc bine ciupercile intregi in putin ulei si dupa ce-si lasa apa,se pune capacul si se lasa sa fiarba.Cand sunt facute si scade toata apa se pune ceapa taiata pestisori si se calesc bine impreuna.Se pune sare dupa care se adauga ouale batute bine,in care am pus piper si marar.Se pune capacul si se lasa omleta sa se coaca la foc mic.Avem grija sa nu se arda.Cand e facuta in partea de jos,se transfera omleta cu grija pe o farfurie,se pune tigaia deasupra partii mai putin facute si se rastoarna.Se mai lasa pe foc putin pana-i gata,se pune pe farfurie,se pun pe jumatate feliile de mozarella si se pliaza in doua.

Se serveste cu salata de care doriti.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ceapa, ciuperci si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta(ca la mama acasa)