Omleta cu cascaval

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2010 | 3798 vizualizari

COMENTARII (15)

mena29 1

16.11.2010, 10:18

Primaaaaa,am ajuns la fix

lia maria 1

16.11.2010, 10:56

mena te rog i-a loc la masa hai sa papam impreuna

Dana Cristea - pusikmea 1

16.11.2010, 12:15

arata super !!!!!!!!!

nadina73 1

16.11.2010, 12:29

nu ai cum sa o refuzi

Adinacarla 1

16.11.2010, 12:38

yam, yam ce bine arata

gaby_duceag 1

16.11.2010, 12:45

pana si o oleta poate fi frumoasa, nu cum o tuflesc io in farfurie

corina241 1

16.11.2010, 12:45

cum sa refuzam asa cevamancam tot

nadina73 1

16.11.2010, 12:46

gaby

mena29 1

16.11.2010, 14:05

gaby

mena29 1

16.11.2010, 14:05

Lia,multumesc,a fost tare buna

epurasha2bb 1

16.11.2010, 14:14

super bun! SI MUMOS!

jolygina 1

16.11.2010, 14:17

ce bine arata

Rocsi 1

16.11.2010, 19:09

lilik 1

17.11.2010, 00:49

ce bine arata

vanilla 1

19.11.2010, 14:58

maine la dejun fac si eu una!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu cascaval