Omletă cu brânză şi roşii

de botcrina in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2014 | 3343 vizualizari

 

Este o mâncărică rapidă, simplă şi gustoasă!

 

INGREDIENTE

  • 4 ouă
  • 2 cepe verzi
  • 1 bucată cârnaţi de casă
  • 1 roşie
  • 100 g brânză sărată de vacă
  • sare, piper după gust
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omletă cu brânză şi roşii:

Sotăm cârnaţul, apoi adăugăm ceapa rondele.

Batem ouăle, adăugăm sare şi piper.

Turnăm ouăle peste ceapă şi cârnaţ.

Cu ajutorul unei tăvi răsturnăm omleta cu partea nefăcută în tigaie.

Când este gata răsturnăm omleta pe un platou, presărăm brânza sărată deasupra, apoi tăiem roşia cubuleţe şi o aranjăm deasupra.

Poftă bună!!!

 

TIPS-URI

1

se serveste călduţă;

Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă cu brânză şi roşii" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pogacele cu jumari