Omleta cu ardei si ceapa

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2014 | 5421 vizualizari

 

Un mic dejun consistent si rapid de preparat.Sunt convinsa caci cu totii stiti sa o preparati dar o reteta in plus nu strica.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua (eu am folosit si un albus)
  • 1 felie de ardei rosu gras
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • piper
  • 2 linguri lapte
  • 1 rosie pentru decor
  • 2 linguri ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ardei si ceapa:

Ardeiul, ceapa se curata, se spala si se toaca marunt, ouale se spala, se sparg si se bat impreuna cu laptele, sare si piper.

Intr-o tigaie de teflon sau ceramica punem la prajit impreuna cu uleiul ceapa si ardeiul, lasam sa se caleasca pana devine usor sticloasa, apoi adaugam oul batut. Lasam sa se rumeneasca bine pe o parte apoi intoarcem cu grija cu o paleta pe cealalalta parte. O impaturim in doua sau o rulam, o asezam pe un platou, asezonam cu felii de rosii.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Se poate servi si muraturi langa

2

Cine doreste poate rade deasupra parmezan sau telemea

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ardei si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua coapte