Oita

de Mitinita in Mancare copii, 22 Apr 2011 | 5572 vizualizari

 

Ceva rapid de pus pe masa de Pasti,copii o sa aprecieze decorul! Daca am timp revin si cu puisorii.

 

INGREDIENTE

  • 1 triunghi de branza topita Hochland
  • 2 masline negre
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oita:

Se umezesc  mainile si se formeaza corpul oitei.

Nu trebuie modificata cu mult forma,mai mult trebuie rotunjita.

Pentru cap am folosit o maslina neagra la care am adaugat urechiuse tot din bucatele de masline in taieturi facute in maslina intreaga.

Ochii sunt facuti din branza topita si masline,iar piciorusele din bucati de masline.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Terina cu legume