sunt migaloase dar ff delicioase...
Ingrediente pentru cojile de nuci:
Pentru crema:
Se freaca untul cu zaharul pudra si zaharul vanilat,se adauga nuca macinata si oul.se amesteca.se adauga coaja de portocala , esenta de rom si sarea,se amesteca..faina se amesteca cu cacaua si se adauga peste compozitie .Se framanta un aluat potrivit de tare.Se iau cu mana bucatele de aluat si se fac bilute cam de marimea unei cirese si se pun in forme...eu am o forma mostenita de la mama,din cea care se coace pe ochiul aragazului...mi-au iesit 180 de coji deci 90 de nuci..am copt la ele cam 2 ore...deci rabdare...daca aveti forma ca a mea la prima tura sa o ungeti cu ulei si sa o incingeti bine ca altfel prima tura de nuci o sa va socheze:)...eu am dat gresi dar apoi a mers ca unsa:)..din cand in cand mai puneam cate putin ulei in fiecare forma..
Crema:am pregatit budinca conform instructiunilor dupa pachet dar am adaugat si faina,zahar vanilat..dupa ce am luat budinca dupa foc am adaugat margarina si am amestecat pana cand s-a topit,apoi am adaugat ciocolata de menaj si la fel am amesteca pana cand s-a topit...dupa ce s-a racit se adauga si resturile de blat de la cojile de nuci...
Am umplut cojile de nuci cu aceasta crema...
Pentru cojile de nuci m-am inspirat de la raluca.