Nuci umplute

de ella49 in Prajituri, 8 Iun 2011 | 32806 vizualizari

 

INGREDIENTE

            Pentru aluat:
  • 3 oua
  • 2 cesti de ulei
  • 1 cescuta jumate de zahar
  • faina
          Pentru crema:
  • 1 pachet de margarina UNIREA Original 250g
  • 400 ml lapte
  • 1 ceasca zahar
  • cacao
  • 1 pahar faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nuci umplute:

Pentru aluat:

Se amesteca ouale cu zaharul si uleiul pana ce se omogenizeaza,apoi se adauga faina cat cuprinde pana devine un aluat mai tare.

Pentru crema:

Se pune laptele la fiert cu margarina.Dupa ce s-a topit margarina se adauga zaharul si cacao si se amesteca.Apoi se adauga si 1 pahar de faina treptat pana se ingroasa crema.

Din aluat se fac bilute mici si se pun in forma speciala pentru nuci.Apoi se umplu cu crema.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Nuci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

ella49 1

21.11.2011, 15:33

Multumesc mult pentru urari!!

GJ203702390 1

01.08.2013, 23:35

ba da CRISS poti folosi aceasta reteta pt formele tale doar ca an compozitia de coca pui faina un pic mai multa decat an cea pt forme de bagat an cuptor

Ancutsa 1

09.11.2016, 12:13

Tare frumoase si gustoase!
La multi ani frumosi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert cremsnit cu foietaj de casa si aroma intensa de cocos