Pentru ca pe romana e prea lung numele :))) Si ca sa demostram domnului Socaciu ca nu orice suna frumos dublat in limba romana :D
Biscuitii se fac PRAF :P, apoi se pune untul topit si se amesteca bine. Compozitia se apasa pe fundul unei forme rotunde. Daca nu avem una cu pereti detasabili, cel mai bine e sa punem celofan pe interior, iar peste celofan un carton decupat dupa forma vasului. Dam vasul la frigider.
Pentru crema, batem crema de branza cu branza mascarpone, adaugam gemul si mierea, apoi inglobam frisca batuta. Hidratam 10 gr gelatina intr-un pahar cu apa rece, apoi punem paharul intr-un vas mai mare cu putina apa, pe foc, pana cand se lichefiaza gelatina. O turnam peste crema si amestecam bine. Punem crema peste stratul de biscuiti, asezam fructele prin crema (vezi Tips) si intoarcem din nou vasul in frigider.
Eu am avut fructe congelate, au lasat suc, cca 200ml. Am pus sucul la fiert cu 4 lg de zahar pana s-a ingrosat putin, ca un sirop. Am hidratat 10 gr gelatina, la fel ca inainte, in apa rece, am lichefiat-o si apoi am adaugat-o peste sucul fiert. Am lasat sa se raceasca putin, dupa care am pus jeleul peste crema de branza, am ornat cu fructe de padure si am pus din nou vasul la frigider (min. 30min).
1
Eu am preferat sa asez fructele prin crema, nu am vrut sa le amestec tare sa "murdareasca" crema :P