Negrese

de eclerash in Prajituri, 9 Dec 2010 | 9244 vizualizari

 

tin sa mentionez ca eu nu am folosit margarina rama dar probabil ca apare automat din sistem in reteta mea.

 

INGREDIENTE

  • 3 cani faina
  • 1/2 cana zahar
  • 1/2 cana apa
  • 5 linguri ulei
  • 1 plic praf copt
  • 3 linguri gem caise
  • 50 g cacao
  • 2 plicuri zahar vanilinat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negrese:

Mai intai vom amesteca ingredientele uscate(faina,praful de copt,zaharul si cacaoa) pentru a nu se forma cocoloase.Adaugam si apa si uleiul si apoi gemul de caise si omogenizam.Punem intr-o tava tapetata cu ulei si faina si dam la cuptor pt aprox 30 min.

Pentru glazura am folosit 3 linguri cacao,2 linguri margarina,5 linguri apa si ciocolata neagra topite la bain marin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negrese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede