Intr-o oala punem apa si zaharul si amestecam pana cand zaharul se topeste. Cand zaharul s-a topit luam oala de pe foc si punem apa cu zaharul topit intr-un bol mare, apoi adaugam uleiul, 3 linguri cacao, praful de copt, coaja rasa de la o portocala si esenta de vanilie, le amestecam bine pe toate cu telul. La sfarsit adaugam faina cat cuprinde, compoztia trebuie sa fie ca cea de chec.
Punem compozitia de prajitura intr-o tava in care punem putin ulei si o tapetam cu hartie pentru copt, peste compoztie am pus jumatati de visine din compot. Punem prajitura la cuptorul preincalzit la 180 C timp de 30-35 de minute.
Gand este gata prajitura ne apucam sa facem glazura: intr-o oala mica punem zaharul pudra, apa, uleiul, cacao si le amestecam bine. Punem oala pe foc si amestecam pana se ingroasa glazura. Cand este gata, punem glazura fierbinte peste prajitura si presaram nuca de cocos.
Pofta buna!