Negresa cu sos de vin

de Angelina_Elena in Prajituri, 30 Noi 2012 | 4576 vizualizari

COMENTARII (55)

Angelina_Elena 1

30.11.2012, 19:14

Vladimir

Angelina_Elena 1

30.11.2012, 19:14

Buni

Angelina_Elena 1

30.11.2012, 19:14

multumesc Geanina!

Angelina_Elena 1

30.11.2012, 19:14

multumesc frumos Dana!

Angelina_Elena 1

30.11.2012, 19:15

Gabytza, multumesc frumos!

Angelina_Elena 1

30.11.2012, 19:15

Mon

madi_marin 1

30.11.2012, 19:24

Minunat!

iry-gabriela 1

30.11.2012, 19:28

Bya Ralu 1

30.11.2012, 19:35

bunaaaa

Rocsi 1

30.11.2012, 19:44

Felicitari

Angelina_Elena 1

30.11.2012, 19:45

multumesc Madi!

Angelina_Elena 1

30.11.2012, 19:45

Bya

Angelina_Elena 1

30.11.2012, 19:45

multumesc Rocsi!

jolygina 1

30.11.2012, 20:21

doi in trunu si desert si bautura ,bun asa vrea

jolygina 1

30.11.2012, 20:21

vreau vroiam sa spun

diaconta 1

30.11.2012, 21:03

felicitari Senzationalo
foarte buna praji

ianculubita 1

30.11.2012, 21:10

Super prajitura,bravo!

Angelina_Elena 1

30.11.2012, 22:24

Joly draga mea, te servesc cu draga inima!

Angelina_Elena 1

30.11.2012, 22:25

Dia draga mea, iti multumesc din suflet!

Angelina_Elena 1

30.11.2012, 22:26

Lubita, multumesc frumos!

Lavinia 1

01.12.2012, 00:01

Foarte delicioasa Felicitari pentru caciulita!

Angelina_Elena 1

01.12.2012, 00:41

multumesc frumos draga mea!

ANNA_46 1

01.12.2012, 01:25

Super arata si foarte buna , felicitari

Angelina_Elena 1

01.12.2012, 01:40

multumesc frumos draga mea!

Sim0na 1

01.12.2012, 14:50

In zi de sarbatoare, am venit sa pap o prajitura buna!!! La Multi Ani romancuto`!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa