Negresa cu ness de post

de Rocsi in Prajituri, 8 Dec 2011 | 10086 vizualizari

COMENTARII (90)

Rocsi 1

16.12.2011, 17:35

Multumesc mult draga Anca!!!

Rocsi 1

16.12.2011, 17:35

Mirela iti multumesc

Rocsi 1

16.12.2011, 17:35

Allda multumesc!!!

Rocsi 1

16.12.2011, 17:36

Multumesc Ada..lasa ca ma fac si eu mare de acum

Rocsi 1

16.12.2011, 17:36

Mihaela11 multumesc

Rocsi 1

16.12.2011, 17:37

Draga mea Nadina multumesc pentru toate urarile ce mi le-ai transmis astazi

Rocsi 1

16.12.2011, 17:48

Multumesc Oana

MotanLaOale 1

16.12.2011, 19:48

La multi ani!

Rocsi 1

16.12.2011, 20:02

Multumesc mult Vladimir!!

lia maria 1

16.12.2011, 21:44

La multi ani sanatosi si frumosi alaturi de cei dragi tie !

Rocsi 1

16.12.2011, 22:06

Multumesc draga Lia!!!

Anastasia 1

16.12.2011, 22:31

La multi ani, sa fii fericita!!!

Rocsi 1

17.12.2011, 10:54

Multumesc Anastasia!!!

Cris2711 1

17.12.2011, 14:52

Si aici inca odata la multi ani Rocsi draga

Rocsi 1

17.12.2011, 20:57

Multumesc mult Cris draga

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu glazura din batoane "mars"