Negresa cu gem si nuca de post

de Rocsi in Mancaruri de post, 14 Mar 2014 | 13267 vizualizari

COMENTARII (59)

RuxyRux 1

14.03.2014, 20:35

Minunata... si eu o fac si-mi place tare mult!

GeorgiaA 1

14.03.2014, 20:35

Bunutz

Corinuta 1

14.03.2014, 20:35

Merisor 1

14.03.2014, 20:36

Cu gem de capsuni, buna!!!

Valclaudia 1

14.03.2014, 20:36

arata bine de tot!

ilinca_rox 1

14.03.2014, 20:39

foarte buna

Constelatialeu 1

14.03.2014, 20:39

MotanLaOale 1

14.03.2014, 20:45

buna buna

ralu_ca 1

14.03.2014, 20:54

simonacallas 1

14.03.2014, 21:08

Ce frumoasa e si ce bine a crescut

Lau 1

14.03.2014, 21:12

Buna

Alexandra Burz 1

14.03.2014, 21:15

Foarte buna praji

Florentina_Cristina 1

14.03.2014, 21:15

super buna

Luckycake 1

14.03.2014, 21:26

yammiiii

Dana_Retetegg 1

14.03.2014, 21:33

deyutzky 1

14.03.2014, 21:38

foarte buuuna!!!

Cris2711 1

14.03.2014, 21:47

Pushaa 1

14.03.2014, 21:54

foarte buna!

- Andreea - 1

14.03.2014, 22:11

Buna

mihaelar63 1

14.03.2014, 22:18

Bine zici tu Rocsulez mic Chiar ca vreau ceva dulce

AndreaE 1

14.03.2014, 22:27

Tot la ore tarzii...

tiby 1

14.03.2014, 22:36

bianca92 1

14.03.2014, 22:44

excelenta

mihaelar63 1

14.03.2014, 23:37

Rocsi eu nu ma prea stiu cu asta . Cum sa fac ? Am niste piersici extra din compot . Cum le-as putea incorpora in negresa . Deasupra cand e pe jumatate coapta sau direct in tava sa iasa in sectiune ?

Lavinia 1

15.03.2014, 09:06

o trec la favorite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa de post cu gem