Negresa cu gem de prune si nuca

de alilianaa in Prajituri, 13 Apr 2014 | 8745 vizualizari

COMENTARII (22)

Panacris 1

13.04.2014, 18:44

Rapidă și bună!

papabundetot 1

13.04.2014, 18:45

ff buna!!!!

alilianaa 1

13.04.2014, 18:50

Cris

alilianaa 1

13.04.2014, 18:50

Dana

MotanLaOale 1

13.04.2014, 18:57

buna buna

alilianaa 1

13.04.2014, 19:22

Vladimir

Rocsi 1

13.04.2014, 19:32

Mmm ce buna

babi5 1

13.04.2014, 19:33

Valclaudia 1

13.04.2014, 19:51

tare, tare bune!

Pushaa 1

13.04.2014, 19:51

foarte buna!

alilianaa 1

13.04.2014, 19:53

Rocsi

alilianaa 1

13.04.2014, 19:54

BabiClaudia

Constelatialeu 1

13.04.2014, 20:38

te-ai dat cu negrii sau negresele?

Lavinia 1

13.04.2014, 20:53

ce buna

alilianaa 1

13.04.2014, 21:25

Cleme, cu ambele

alilianaa 1

13.04.2014, 21:25

Lavinia

Bunica 1

13.04.2014, 22:35

prezent!

Spoty 1

14.04.2014, 18:21

Reteta asta nu contine oua ?

Merisor 1

14.04.2014, 18:46

Spoty, este o reteta de post, nu contine oua.

alilianaa 1

15.04.2014, 08:20

Buni

alilianaa 1

15.04.2014, 08:20

Meri, multumesc pentru ajutor!

alilianaa 1

15.04.2014, 08:20

Spoty se poate si fara oua!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca (de post)