Negresa cu ciocolata si nuci

de Merisor in Prajituri, 9 Feb 2013 | 22083 vizualizari

COMENTARII (61)

Merisor 1

06.11.2013, 22:15

Tu, Gaby, pai cand e calda e mai moale, dar cand se raceste se mai intareste nu stiai asta?

gaby_duceag 1

06.11.2013, 22:17

meri, din cauza ta am scris !
nu se scrie la prajituri asa ceva, neserioaso ce esti ))

gaby_duceag 1

06.11.2013, 22:17

meri, nu invers?)))))))))))))))

Merisor 1

06.11.2013, 22:18

hmmm, o fi invers? )))

diaconta 1

06.11.2013, 22:20

Gaby,io zic sa dezaprobi reteta pana se lamureste chestiunea

Merisor 1

06.11.2013, 22:22

Trebuie sa discutam pe forum problema acestei negrese ))

Merisor 1

06.11.2013, 22:27

06.11.2013, 22:15
Meri ?Hmmmmm a mea a fost destul de crescuta da' parca nu era moale
cam cat, Dia?

diaconta 1

06.11.2013, 22:30

Adica,crezi ca are o problema care trebuie discutata pe forum?

diaconta 1

06.11.2013, 22:31

Cam cat s-o pot taia in doua daca e nevoie

bitzy27 1

07.11.2013, 11:03

Multumesc Meri pt raspuns,dupa ce s-a racit e ok. Foarte gustoasa :*

bitzy27 1

07.11.2013, 11:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Negresa cu gem si bezea