Pastram ingredientele minim o ora la temperatura camerei.
Intr-un castron, punem untul, un praf de sare si zaharul. Mixam bine pana devine pufos, apoi adaugam cate un ou, mixand bine dupa fiecare.
Praful de copt il amestecam in faina. Adaugam faina peste compozitia de unt si mixam. Cand compozitia devine vartoasa, adaugam iaurtul si mixam. Adaugam 3/4 din ciocolata topita si mixam pana la incorporare.
Caisele le spalam si le desfacem in jumatati. Deschidem aparatul Multicooker. Il conectam la o sursa de curent. Turnam in cuva aparatului compozitia si scuturam un pic sa se aseze egal. Asezam jumatatile de caise cu pielita in exterior. Setam din meniu, functia bake (coacere), selectam timpul de coacere 45', la temperatura 150 grade. Apasam tasta START si inchidem capacul. Plecam sa ne jucam cu piticii sau sa rezolvam cate ceva si revenim peste 45' cand aparatul ne avertizeaza printr-un semnal sonor ca preparatul este gata. Deschidem cu atentie capacul, aruncam o privire si lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit, scoatem preparatul din cuva si il ornam cu ciocolata topita ramasa. Servim o portie de negresa ciocolatoasa alaturi de o cafea sau un ceai!