By Dia(conta)! Multumesc frumos draga mea, e foarte buna!:-*>:D
Untul, ciocolata rupta bucatele, zaharul si cacaua le punem intr-un vas pe baie de aburi sa se topeasca. Nu trebuie sa fiarba.
Lasam amestecul sa se raceasca putin, dupa care punem esenta de portocale galbenusurile unul cate unul, mixand bine dupa fiecare.
Punem apoi faina cernuta cu praful de copt.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi le incorporat in restul compozitiei amestecând usor cu o spatula.
Tapetam o tava cu hartie de copt si putin ulei, apoi turnam compozitia.
Se da tava la cuptorul preincalzit pentru 30 de minute.
Dupa ce s-a racit blatul,am topit pe baie de aburi ciocolata impreuna cu laptele.
Apoi punem cate o jumatate de lingurita de ciocolata peste fiecare cub de prajitura, apoi asezam deasupra fiecaru-i patratel de negresa cate un patratel de ciocolata.
Sa aveti pofta!