Negresa

de Lina24 in Prajituri, 20 Dec 2015 | 23621 vizualizari

 

 "pentru Mos Craciun"

 

INGREDIENTE

3 cani de zahar

3-4 linguri de cacao

1 cana de lapte

200 gr Unt

3 oua

1 praf de copt

2 cani de faina

Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Se pune la fiert 1 cana de lapte ,3 cani de zahar si 3-4 linguri de cacao (cacao am amestecat-o cu zaharul ) Dupa ce s-a topit zaharul am scos 10 linguri din compozitie pentru glazura.Si am luat oala de pe foc.

Se adauga 200 gr Unt , 3 galbenusuri (unul cate unul ) , praful de copt amestecat in cele 2 cani de faina si albusul batut spuma .

Se toarna compozitia in tava de copt si se da la cuptor 45 '.Dupa coacere cand se scoate tava din cuptor se toarna glazura .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Negresa