Napolitane cu caramel si cocos

de gaby_duceag in Prajituri, 26 Apr 2011 | 29000 vizualizari

 

O reteta simpla, simpla de tot, dar care e foarte apreciata de piticii care cer "ceva bun" :))).
La multi ani, Medi!!!!!La multi ani Cristi!!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr zahar
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 gr cocos
  • 3 foi de napolitana (mici)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane cu caramel si cocos:

Punem zaharul intr-o craticioara , la foc mic.

Amestecam mereu pana capata culoarea chihlimbarului si este topit complet.

Dam deoparte si adaugam frisca (grija la abur si reactii)

Amestecam usor si punem iar pe foc. Fierbem la foc mic aprox. 5 minute.

Adaugam nuca de cocos si mai fierbem 2 minute.

Racim usor, impartim crema in doua si punem intre foile de napolitana.

foaie/jumatate din crema/foaie/restul de crema/foaie.

Dam la rece apoi portionam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane cu caramel si cocos" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (34)

Georgianna 1

05.09.2012, 13:37

foarte bune,si acestea imi aduc aminte de copilarie!

babi5 1

14.10.2013, 18:03

diana_k 1

15.10.2013, 08:42

place, place, place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de napolitana si crema mascarpone