Naneh - Pasta de menta

de Mitinita in Conserve, 26 Oct 2011 | 8119 vizualizari

 

Iata un ingredient ,esential zic eu,pe care il am tot timpul in frigider si pe care o sa-l gasiti foarte folositor. De obicei il folosesc la tzatziki,salate de cartofi,sosuri si bauturi din iaurt. Anul acesta am avut noroc si s-a facut menta pe balcon,deci e totul productie proprie. Mai putin sarea ca inca nu-s proprietara de mina:))
Reteta provine din nordul Iranului, dupa ce am achizitionat un borcan de pasta de menta,deja ma gandeam oare cum as putea sa reproduc si eu reteta. Nu stiam ca la noi asa se pastreaza verdeturile pe atunci.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de menta proaspata
  • sare grunjoasa,cam 2 linguri
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Naneh - Pasta de menta:

Se spala si se usuca bine menta.

Se introduce in robot impreuna cu sarea.

Se depoziteaza intr-un borcanel sau container de plastic si se tine la frigider.

Se foloseste la sosuri,iaurturi sau unde se cere menta in combinatie cu sare.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Naneh - Pasta de menta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

„Pizza altfel”, pe blat de cartofi  – Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

la 15:08

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de prune aperitiv umplute cu menta, usturoi si gogosar, marinate la rece