Naans cu branza topita

de Catalina L in Piine, 8 Oct 2016 | 5115 vizualizari

COMENTARII (14)

Constelatialeu 1

08.10.2016, 22:18

Interesant !

Bunica 1

08.10.2016, 22:22

Ia azvârle tu una până la București să gust și să mă conving de bunătatea făcută sau mai bine postată la ceas de seara!

Catalina L 1

08.10.2016, 22:30

incearca reteta Bunica si nu vei regreta

Rahela Velicu 1

08.10.2016, 22:42

hmm, ce bunatate!

mihaelar63 1

08.10.2016, 22:47

Cu siguranta voi incerca !!!! Imi place mult diversitatea ,, cosmopolita'' de retete pe care le aduci yahoo47.gif yahoo47.gif yahoo47.gif

MotanLaOale 1

08.10.2016, 22:53

diaconta 1

08.10.2016, 23:00

Cam tarzior dar pastram pentru degustare

Ksenya 1

09.10.2016, 08:13

interesanta reteta!

dantes 1

09.10.2016, 09:32

Interesant!

simona72 1

09.10.2016, 09:37

Faina adaptarea! chiar asa? Naan cu branza topita in India? Din citirile mele culinare , indienii foloseau mult faina de naut...la mama lor nu le faceau din faina de naut?? sau erau pt alte "placinte"?

Gherca Daniela 1

09.10.2016, 12:17

super reteta!

mirela0911 1

09.10.2016, 12:42

Foarte faina reteta! Bravo, Cata!

Rocsi 1

09.10.2016, 19:48

Imi plac mult aceste placintele!

buggy 1

30.03.2018, 22:38

Ghee ( se pronunta GHI ) si este unt si nu ulei. Mai exact unt clarifiat, adica unt normal care se fierbe la foc mic pana se elimina apa din el.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Briose "Japoneze"