Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Catalina L in Piine, 8 Oct 2016 | 5115 vizualizari
Constelatialeu 1
Interesant !
Bunica 1
Ia azvârle tu una până la București să gust și să mă conving de bunătatea făcută sau mai bine postată la ceas de seara!
Catalina L 1
incearca reteta Bunica si nu vei regreta
Rahela Velicu 1
hmm, ce bunatate!
mihaelar63 1
Cu siguranta voi incerca !!!! Imi place mult diversitatea ,, cosmopolita'' de retete pe care le aduci yahoo47.gif yahoo47.gif yahoo47.gif
MotanLaOale 1
diaconta 1
Cam tarzior dar pastram pentru degustare
Ksenya 1
interesanta reteta!
dantes 1
Interesant!
simona72 1
Faina adaptarea! chiar asa? Naan cu branza topita in India? Din citirile mele culinare , indienii foloseau mult faina de naut...la mama lor nu le faceau din faina de naut?? sau erau pt alte "placinte"?
Gherca Daniela 1
super reteta!
mirela0911 1
Foarte faina reteta! Bravo, Cata!
Rocsi 1
Imi plac mult aceste placintele!
buggy 1
Ghee ( se pronunta GHI ) si este unt si nu ulei. Mai exact unt clarifiat, adica unt normal care se fierbe la foc mic pana se elimina apa din el.
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 20:10
ieri la 11:20
pe 23.12 la 18:14
pe 23.12 la 12:28
pe 23.12 la 10:52
6 comentarii
5 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
oanapl 7
1117 puncte
Merisor 9
1100 puncte
MotanLaOale 8
1042 puncte
Mitinita 7
1000 puncte
Rocsi 9
321 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!