Mustata bunicului

de lili in Mancaruri cu carne, 21 Iul 2011 | 4738 vizualizari

 

O mancare rapida si foarte buna. Reteta am citit-o pe un site rusesc.

 

INGREDIENTE

  • -1 kg carne tocata (de porc, vita, sau amestec)
  • - un pachet de spaghete
  • - 2 oua
  • -2 linguri de faina
  • - sare, piper
  • - o ceapa
  • Pentru sos:
  • - 2 ardei
  • - 2 cepe
  • - o rosie
  • -2-3 catei de usturoi
  • -o legatura patrunjel
  • - sare, piper, busuioc
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mustata bunicului:

Tocatura, ouale, sarea, piperul, faina si o ceapa tocata marunt le amestecam bine pana obtinem o pasta de carne omogena.

Spaghetele le rupem in doua. Din tocatura facem placintele mici si la mijloc punem cateva spaghete. Infasuram tocatura in jurul lor astfel incat la captete sa fie spaghetele .

Sosul il pregatim astfel: Legumele le taiem marunt si le punem la calit. Adaugam apa si condimentele. La final adaugam "mustatile" cu grija sa nu se atinga intre ele si verdeata tocata marunt. Lasam sa fiarba cca. 20 minute. Daca ne ramane tocatura  putem umple si cateva legume.Eu am umplut cativa ardei.

Pofta buna!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mustata bunicului" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]