Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb

de Andra_Constantinescu in Mancare copii, 17 Mai 2016 | 4610 vizualizari

 

I-au placut tare mult fetitei mele aceste snitele, astfel incat m-a pus sa le repet.

 

INGREDIENTE

  • 4 muschiuleti de pui;
  • sare;
  • un varf de cutit de boia de ardei dulce;
  • o lingura faina;
  • un ou;
  • 60 g de fulgi de porumb.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Cu ajutorul unui ciocan pentru bucatarie se bate carnea, apoi se spala, se da cu sare si se presara boiaua peste ea. 

Intr-o farfurie se pune faina, intr-alta se pun fulgii de porumb, care se maruntesc putin cu mana, iar intr-un castron se bate oul cu putina sare.

Se da carnea prin faina pe ambele parti, apoi prin ou si, la final, prin fulgii de porumb. Se aseaza pe o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. Se introduce tava la cuptor pana cand carnea s-a patruns bine (se intoarce si pe partea cealalta).

 Se poate servi cu sos tzatziki.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

marcela1979 1

01.06.2016, 17:34

Xandrinne 1

16.04.2017, 10:53

Si noua ne plac!

oanapl 1

01.06.2017, 17:53

Ce idee buna! Neaparat trebuie sa incerc si eu reteta!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piure de telina si cartofi