Muschiulet de porc impletit cu bacon si usturoi

de ralu_ca in Porc, 23 Feb 2013 | 17611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 muschiuleti de porc ( eu am folosit muschii "porcarului" )
  • 4 felii de bacon
  • cativa catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • condimente pentru porc
  • oregano
  • 1 lg ulei de masline
  • cateva feliute de sunca
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc impletit cu bacon si usturoi:

In primul rand am taiat cei doi muschiuleti in 3 parti, dupa care am pus cate o felie de bacon, asa cum se vede in foto. Am facut cate o "gaura" pentru a putea introduce cate un catel de usturoi sau o bucata de sunca, am condimentat, iar la final am inceput sa impletesc muschiuletii. Pentru a nu se desface am intepat pe ici pe colo cate o scobitoare. i-am pus intr-o tava si i-am uns cu putin ulei de masline. Am turnat in tava un pahar de apa si unul de vin si am introdus la cuptor. Dupa ce se rumenesc bine si la bucatarie miroase "dumnezeieste" inseamna ca sunt gata de servit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impletit cu bacon si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu din carne de porc marinată