Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Pai ce sa mai zic, nu mai zic nimic, zic doar ca este bun tare ..
Am taiat muschiuletul in doua avind grija sa nu-l sectionez de tot, sa se poata bate.
L-am batut bine, am sarat ,am condimentat (grija la sare si cirnatul este sarat )
Am uns muschiuletul cu putin ulei, am asezat cirnatul, apoi am rulat am uns si pe exterior.
Am asezat intr-o folie de aluminiu ,apoi l-am asezat intr-o tava de yena peste care am pus putina apa si am dat la cuptorul in prealabil incins, la 200 grade.
Am lasat pentru aproximativ o ora (pina a scazut apa) apoi am desfacut folia si am mai lasat 10 min. sa se rumeneasca.
Muschiuletul este gata pentru a fi servit.
Pofta buna sa aveti!
1
Linga muschiulet se poate asorta cu fel de fel de garnituri
2
Un pahar de vin la masa este binevenit..
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola