O reteta cu savori asiatice.
Pregatim marinada.
Într-un castron, se amestecă oțetul balsamic, uleiul de măsline, mierea, sosul de soia, usturoiul zdrobit, ghimbirul ras, sare și piper. Amestecati bine.
Puneti carnea in marinada, acoperiti-o bine cu sosul obtinut.
Lasati la frigider pentru 2-3 ore.
Se incalzeste cuptorul la 200 ° C.
Puneti carnea pe o folie de aluminiu intr-o tava.
Trebuie sa fie acoperita cu folia la-nceput dar nu inchisa complet (lasati sa rasufle).
Dati la cuptor timp de 20 de minute.
Pentru a obține o culoare frumoasă, după 20 de minute de gătit, îndepărtați folia și coaceti carnea neacoperita.
În timpul gătitului, ungeti regulat cu sosul (se adaugă un pic de apă, dacă este necesar).
Se gateste timp de aproximativ 20-25 de minute.
Se scoate fileul și se taie felii, se adauga si se amesteca sosul de rosii in restul de sos.
Se pun feliile de carne, se ung cu sos și se da la cuptor timp de inca 10 de minute.
Puteti servi imediat cu orez, tăiței-nouilles etc. .
Alte rețete asiatice - aici.
Pofta Buna!!!