Muschi de vita cu sos de otet balsamic

de Brindusa in Vita, 16 Ian 2011 | 9196 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g muschiulet de vita de buna calitate
  • 80 ml otet balsamic
  • 80 ml vin rosu
  • 1 lingurita zahar brun
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare, piper
  • legume fierte la aburi sau in apa, pentru garnitura
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita cu sos de otet balsamic:

Taie carnea in 3-6 bucati, in functie de cat de bine facuta iti place s-o mananci. Cu cat e mai subtire bucata de carne, cu atat se patrunde mai bine.
Pune carnea pe servete absorbante ca sa o usuce bine
Sareaza si pipereaza pe ambele parti, din abundenta (totusi, nu exagera)
Intr-o tigaie mare pune uleiul si incalzeste-l la foc mare.
Pune fileurile si lasa-le cate 1 minut pe fiecare parte, sa devina putin maronii
Toarna otetul balsamic si vinul, da focul mai mic si acopera. Lasa 4 minute, apoi intoarce carnea. Mai lasa 4 minute.
Scoate carnea pe o farfurie si acoper-o cu folie de aluminiu.
Pune zaharul in tigaie si lasa sosul sa fiarba pana ce devine gros. Amesteca din cand in cand.
Serveste 1-2 felii de carne cu legume fierte si sosul format.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu sos de otet balsamic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

izulika 1

18.01.2011, 22:02

adry88 1

23.05.2011, 21:42

germiniasi 1

22.07.2011, 18:07

carnea de vita nu se sareaza decat dupa ce e gatita,devine tare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita cu sos de vin rosu