Muschi de porc cu busuioc la cuptor

de Bya Ralu in Porc, 23 Feb 2016 | 4674 vizualizari

 

Foarte buna a iesit carnea,se topea in gura

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschi de porc
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • frunze proaspete de busuioc
  • 50 ml vin alb
  • piper rosu
  • vegeta/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc cu busuioc la cuptor:

Carnea se unge cu ulei de masline pe ambele parti,se condimenteaza si se pun frunze de busuioc,se pune intr-o punga,se leaga si se da la frigider pentru 24 ore.

Muschiul de porc se pune intr-o tigaie impreuna cu sosul format de la marinada,ulei de masline si usturoiul strivit,se lasa sa se rumeneasca usturoiul(nu trebuie sa se arda),si carnea sa se "prajeasca" pe ambele parti.

Se pune bucata de carne impreuna cu usturoiul intr-o tava de caramica,punem apa,vinul alb,piper rosu,frunze de busuioc si acoperim cu o folie de aluminiu,se lasa 1 ora in cuptorul preincalzit.

Se scoate folia si se lasa sa se rumeneasca putin deasupra circa 15-20 minute.

Se serveste cu sos de mustar

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu busuioc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

Bya Ralu 1

24.02.2016, 21:28

mirela0911 1

25.02.2016, 18:03

Cred ca a fost tare bun!

Bya Ralu 1

26.02.2016, 13:01

da bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne cu ciuperci la cuptor si legume la tigaie