Muraturi asortate

de oO_ acnA _Oo in Muraturi, 20 Oct 2012 | 17179 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 18 kg gogonele
  • 1 conopida mare (1,5 kg )
  • varza rosie 3 buc ( potrivite )
  • 1 kg castraveti (cat mai mari )
  • 4 gutui
  • 4 mere
  • 3 pere
  • 3 kg telina
  • 1,5 kg morcov
  • 1/2 kg ardei usturati (portocalii )
  • 1/2 kg usturoi
  • 1/2 -3/4 kg hrean
  • SARE : 25 g / litru
  • piper negru boabe 1 plic
  • 1 tufa de marar uscat
  • 3 ceapa ( le punem intregi )
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muraturi asortate:

Aranjam legumele si fructele in butoi (60 L) si turnam saramura la 35- 40 de grade ca sa fermenteze  mai repede .Se tin in casa doua trei zile (la cald) apoi se muta intr-o incapere racoroasa ( camara , pivnita ) . 

Textul si reteta apartine sotului :)).

TIPS-URI

1

Interzis femeilor singure intrucat cu greu butoiul mai poate fi mutat :))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Muraturi asortate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogonele cu conopida murate