Mule

de benairina in Dulciuri, 14 Mai 2012 | 10962 vizualizari

 

Un desert usor, sanatos si fff dragut.

 

INGREDIENTE

  • clatite
  • Pentru umplutura;
  • branza de vaci dulce
  • stafide optional
  • sare dupa gust
  • zahar dupa gust
  • 1 pachet zahar vanilat
  • oua
  • unt
  • patrunjel pentru decorare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mule:

Punem intr-un vas branza, adaugam oule, sare zaharul si amestecam bine. Restul se face exact ca in poze:);)

Dupa ce aranjam pe platou le pastram la frigider, iar cand dorim sa le servim le punem in microunde pentru cateva minute bune asa incat sa se topeasca untul si sa se prepare oul din branza.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mule" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

iry-gabriela 1

15.05.2012, 09:49

chera bune rau

Angelina_Elena 1

15.05.2012, 15:53

foarte bune sunt clatitele cu branza

Renataedina 1

19.10.2016, 08:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu branza