Mici, dragalase, aromate si cu fructe, asa sunt prajiturelele pe care vi le prezint azi. In alte cuvinte muffins cu zmeura si lime sa le serviti dimineata langa o cafea sau un ceai sau sa le luati cu voi la pachet
Mixam ouale intregi cu un varf de sare pana se deschid la culoare. Adaugam zaharul si mai mixam cateva minute (2-3), apoi adaugam coaja si zeama de lime, turnam laptele si uleiul mixand dupa fiecare.
La final incorporam faina amestecata cu praful de copt mixand pe treapta cea mai mica sau amestecand cu o spatula.
Asezam cosuletele de hartie in tava de briose si umplem fiecare cosulet de jumatate (folosim o lingura sau un polinic mic) si punem in fiecare cate 4 bucati de zmeura. Apoi completam fiecare cosulet cu restul de aluat si mai punem cate 4 bucati de zmeura.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de 25-30 minute. Verificam cu o scobitoare daca sunt coapte.
Scoatem tava din cuptor, lasam sa se raceasca putin, scoatem cosuletele pe un platou si pudram cu zahar pudra.