Mixam ouale intregi cu un varf de sare pana se deschid la culoare si devin spuma.
Adaugam zaharul si mai mixam 2 minute, apoi turnam laptele si uleiul mixand dupa fiecare.
Adaugam si coaja, zeama si pulpa de portocala si mixam.
La final incorporam faina amestecata cu praful de copt mixand pe treapta cea mai mica sau amestecand cu o spatula.
Cu o lingura umplem pe trei sferturi 12 forme de silicon (sau 12 cosulete de hartie asezate in forme de muffins) pe care le asezam intr-o tava si dam la cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de 25-30 minute. Verificam cu o scobitoare daca sunt coapte.
Scoatem din cuptor si lasam la racit.
Topim ciocolata impreuna cu untul intr-un vas asezat pe baie de aburi sau in cuptorul cu microunde intr-un bol (in cuptor lasati tot cate 20 sec, scoateti si ametecati si repetati pana se topeste ciocolata).
Turnam ciocolata inr-o punguta pe care o gaurim la una din capete si ornam.