Muffins cu grapefruit

de adnia in Prajituri, 7 Feb 2013 | 3363 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • suc si pulpa de grapefruit (obtinut din cca 1/4 grapefrupt mare roz)
  • 1 fiola esenta portocale
  • 100 gr. zahar pudra
  • 75 gr. unt topit
  • 3 linguri iaurt
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • faina cat cuprinde (cat sa se formeze un aluat cremos, usor curgator)
  • feliute de grapefruit si frunzulite de menta pt. decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu grapefruit:

 Se bat albusurile spuma tare. Separat. se mixeaza galbenusurile cu zaharul pudra si untul topit. Se adauga sucul si pulpa de grapefruit, esenta de portocale, uleiul, iaurtul si praful de copt. se mixeaza bine, pana la omogenizarea perfecta. Acum se adauga spuma de albusuri si se amesteca usor cu spatula/telul. La sfarsit se incorporeaza faina. Se toarna aluatul in tava speciala tapetata cu hartiute pt. briose si se decoreaza cu cateva bucatele de grapefruit curatat. Se coc cca. 15 min. la o temperatura de 180-200 grade Celsius. Ies 12 bucati.
Nu-i asa ca sunt draguti muffinsii mei?
Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu grapefruit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nuci si portocale