Muffins cu dovleac

de Anamaria7 in Prajituri, 17 Oct 2010 | 6119 vizualizari

COMENTARII (12)

ionix 1

17.10.2010, 22:54

foarte frumoase

Anamaria7 1

17.10.2010, 23:05

mersi, ionix

maria_claudia 1

17.10.2010, 23:20

minunate

La Ancuta 1

17.10.2010, 23:35

nadina73 1

17.10.2010, 23:41

super 5 f

lilik 1

18.10.2010, 00:22

delicioase

Corinuta 1

18.10.2010, 14:51

Anamaria tre sa ma ajuti putin, imi plac tare mult, am inteles lgt, da ce inseamna c si 1/2 zahar 1/4 zahar brun? juma de kg si sfert de kg? Multumesc,

epurasha2bb 1

18.10.2010, 15:09

si eu am facut, sunt delicioase!!!!!

Bucataras Medi 1

18.10.2010, 17:38

foarte frumoase............

Anamaria7 1

18.10.2010, 19:11

Corina, scuza-ma! am scris-o la 12 noaptea, am mancat un "c" de langa 1/2 si 1/4 la zahar: c = cana (eu cand scriu retete in cani=cups, folosesc sistemul american de masura; daca nu aveti astfel de cani, le puteti inlocui cu cesti mai mari de cafea) sper ca te-am ajutat la timp!

Dana Cristea - pusikmea 1

21.10.2010, 09:25

dentistutza 1

01.11.2010, 11:04

de-li-cioa-seeee!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert briose cu gem de prune