Muffins cu ciocolata

de deyutzky in Prajituri, 21 Sep 2013 | 6561 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru 15 bucati:
  • 250 gr faina
  • 2 linguri de cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 ou
  • 1 plic zahar vanilat
  • 175 gr zahar
  • o cana lapte caldut (aprox 250 ml)
  • 90 ml ulei
  • 3 linguri crema de ciocolata (nutella, finetti etc.) sau 100 gr ciocolata topita.
  • 1 fiola esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu ciocolata:

Intr-un bol se amesteca faina cu cele 2 linguri de cacao si praful de copt.

Adaugam oul, zaharul vanilat, zaharul tos, uleiul si laptele caldut si mixam.

Punem si crema de ciocolata impreuna cu esenta de rom si continuam sa mixam pana la omogenizare.

Intr-o tava punem formele de muffins iar in ele vom pune hartiutele pt copt.

Umplem fiecare forma cu compozitia obtinuta, cca 3/4 din forma.

Dam tava la cuptor pentru aprox. 20 de minute la foc mediu.

Verificam cu o scobitoare daca sunt facuti, daca mai este nevoie se mai lasa cateva minute.

Se scot din forme si se lasa la racit.

Veti obtine niste pufosenii delicioase, iar daca va raman si pentru a2-a zi, vor fi si mai fragede.

Am ornat cu crema de ciocolata amestecata cu putin unt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose fara oua