Simpli si extraordinar de buni.Ce sa mai zic,o reteta de nota zece,chiar merita.Sunt destul de moi si gustosi,mai ales ca surpriza e inauntru,o bucatica de caisa,numai bun langa un capuccino.Sper sa va placa atat de mult cat mi-au placut mie!Este reteta cu numarul 50 a mea,deci trebuia sa fie mai buna, nu?
Am separat galbenusurile de albusuri,galbenusurile le-am batut un pic cu jumate din zaharul pudra,miezul de la batonul de vanilie,putina coaja de lamaie si am invartit cu uleiul de masline si de floarea soarelui.
apoi am batut si albusurile spuma cu un pic de sare(eu am avut si niste albusuri de la congelator lasate de alte dati si mi-au folosit acum).
Am adaugat si restul de zahar pudra in ploaie,am batut bine.
Amestecam cu galbenusurile, faina,cacaua si praful de copt dat prin sita,apoi diluam cu capuccino si gata.
Tapetam si formele mici cu putin ulei si cacao in loc de faina pentru un gust mai bun.
Am pus o lingura din compozitie si o bucatica de caisa inauntru,apoi iar putin din compozitie pana s-au umplut formele.
Se introduc la cuptorul preincalzit la 190 grade aproape 15 minute sau pana cand s-au umflat.
Am facut proba cu betisorul,am scos din forme,am pus pe o tava si am pudrat cu zahar pudra deasupra.
Pofta mare!