Mreana la tava

de mihaelar63 in Peste, 30 Oct 2014 | 22031 vizualizari

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

30.10.2014, 10:52

buna buna

Sylvia 1

30.10.2014, 10:54

de cate ori aduci ceva este un regal vizual si gsutativ

portiadelumina 1

30.10.2014, 10:54

Prindeam mreană la pripon, era un deliciu. Bună treabă!

delia64 1

30.10.2014, 10:57

Faina reteta , cred ca si gustoasa mancarica !!!

Corinuta 1

30.10.2014, 11:01

vaiii, vaiii, ce-as gusta o feliuta!

mihaelar63 1

30.10.2014, 11:06

Sa nu zica cineva ca asta nueste bucatarie fusion : mreana de pe Mures cu harissa arabeasca , si slanina )

Constelatialeu 1

30.10.2014, 11:07

Vad ca te dai numai la chestii din astea finute...

mihaelar63 1

30.10.2014, 11:07

Multumesc Sylvia . Esti prea darnica . Doar gatesc dupa gustul meu

babi5 1

30.10.2014, 11:07

Mreana este printre sortimentele de peste care imi place, ati fost la pescuit pe Mures? superr prezentare

mihaelar63 1

30.10.2014, 11:08

Padre atunci stii despre ce vorbesc cand spun ce gust are mreana

mihaelar63 1

30.10.2014, 11:12

Cleme din lipsa de idei am deschis frigiderul si mi-a cazut ochii pe tubul de harissa . Eu zic ca am fost chiar lenesa , nuam vrut sa lucrez pe aceasta reteta . Harissa se gaseste in supermarket Caref.... si nu este mai mult de 3 lei

mihaelar63 1

30.10.2014, 11:13

Corinuta , ce mai stai pe ganduri . Te astept

mihaelar63 1

30.10.2014, 11:15

Babi nu noi pescuim . Dar sunt pescari care stiu ca suntem amatori de peste proaspat .Eu mereu am peste , acum urmeaza sa-mi fac provizii pentru iarna .

simona72 1

30.10.2014, 11:18

O nebunie!!!! Musai sa trecem pe la Campia turzii

mihaelar63 1

30.10.2014, 11:19

In sfarsit Simo . Cu peste te servesc

reisnaor_2006 1

30.10.2014, 11:31

deliciu culinar

Merisor 1

30.10.2014, 11:45

Ce bunatate de peste ai adus!

Gherca Daniela 1

30.10.2014, 11:50

La Ancuta 1

30.10.2014, 11:59

peste nu refuz niciodata

RuxyRux 1

30.10.2014, 12:37

Mreana, mreana nazdravana...asa suna inceputul unei povestioare din copilaria mea...arata spelndid si-mi imaginez un gust pe masura! Nota 1000000 cu cativa ani in urma am gasit in piata la Bucur Obor hala veche...am cumparat atunci in jur de 10 kg de peste...crap, mreana, stiuca, salau....din pacate trei sferturi a ajuns la cos...era stricat...si te rog sa ma crezi ca l-am cumparat cu un cunoscator de peste( sotul meu )...insa tocmai ce auzisem ca unii vanzatori pentru a vinde pestele stricat ii ung urechile cu sange de animal...asa ca sa para rosii si frumoase....si mda...am cazut si eu in plasa lor! A fost ultima oara cand am achizitionat peste de acolo...asta asa ca mi-am adus aminte ...te imbratisez gospodinuta draga!

Bya Ralu 1

30.10.2014, 14:33

Nici eu nu am mai papat peștișor din asta

anca_rm 1

30.10.2014, 14:38

vai ce bun , ce as mai manca si eu

Aurelia 07_07 1

30.10.2014, 16:36

Super !

Bunica 1

30.10.2014, 19:55

Wow,wow ce prezentare!

mirela0911 1

30.10.2014, 21:00

Tare bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor pe pat de lamaie