Mousse de ton

de Bya Ralu in Ton, 11 Mai 2012 | 4512 vizualizari

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

11.05.2012, 22:09

Bucataras Medi 1

11.05.2012, 22:12

daca-i peste hop si eu.

Bya Ralu 1

11.05.2012, 22:44

mirela0911 1

11.05.2012, 22:44

interesant!

Bya Ralu 1

11.05.2012, 22:50

mersi mire

alldaycooking 1

12.05.2012, 00:14

N-am facut niciodata cu ton prajit, interesanta idee!

deyutzky 1

12.05.2012, 00:48

buuun buun

adasev12 1

12.05.2012, 01:02

bun tonul, imi place tare mult!

Lau 1

12.05.2012, 09:17

bun

Ubulika 1

12.05.2012, 09:32

mmmmmmmmmmmmmmmmm bunnn

Bya Ralu 1

12.05.2012, 10:29

alldaycooking nu e ton prajit,e ton proaspat din conserva,painea e prajita

feliciacristea46 1

12.05.2012, 10:39

f. bun, dar eu pun si zeama de lamaie si piper, are un gust mortal !

Bya Ralu 1

12.05.2012, 12:38

ai dreptate si eu am pus putina zeama de lamaie dar am uitat sa scriu

ionela2682 1

12.05.2012, 15:00

La mine cutiile de ton stau nedesfacute...

Bya Ralu 1

12.05.2012, 15:14

pai apuca-te de ele

alinutzika 1

12.05.2012, 17:22

Sim0na 1

12.05.2012, 18:57

bun, bun!!!

mamaieelena 1

12.05.2012, 19:55

gustos

Bya Ralu 1

13.05.2012, 00:00

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mousse de ton